mystery box la 40 de ron

Uscator de rufe alb, 113 x 80 cm

414,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU VGRF1000.55614656

Descriere

Per total: 113cm H x 13cm D x 80cm W
Greutatea totală a produsului: kg
Tip produs: Suport de uscare montat pe perete
Locație: Utilizare în interior / exterior

Descoperiți scara de rufe: uscați-vă hainele în interior cu o soluție unică, elegantă și compactă. Scara de rufe este o interpretare modernă a aerisitorului clasic de tavan, dar agățată de perete și întotdeauna gata de utilizare. Păstrați-vă spălarea de pe podea și îndepărtată, tijele groase sunt puternice, dar blânde pentru țesăturile delicate, evitând semnele de cute. Scara de rufe este puternică și stabilă, oferind o capacitate mare, care poate fi mărită în continuare cu ajutorul umerașelor. Dimensiune super compactă: Acest suport de uscare a hainelor care economisește spațiu se pliază pe perete atunci când nu este utilizat. Are utilizări alternative, de exemplu, poate fi folosit ca dulap în camere libere. Scara de rufe poate fi folosită pentru ca oaspeții să-și atarne hainele sau pentru camerele adolescenților poate ajuta la reducerea gramezii de îmbrăcăminte care poate fi găsita adesea în camerele lor. De asemenea, funcționează bine într-un hol pentru a vă agăța îmbrăcămintea umedă în aer liber. Utilizați în interior și în aer liber: portabilitatea este un alt avantaj fantastic al scării de rufe. Transportați-vă fără efort în interiorul și în afara casei dvs. pentru uscarea în aer liber, ridicând pur și simplu suporturile de pe perete, montate pe perete. Design frumos: Uscatorul nostru de haine este produs din lemn frumos realizat cu un design estetic plăcut. Se adresează designerilor care doresc să creeze o zonă de uscare funcțională și elegantă, o soluție în multe case. 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.