Ușă pliantă, lemn/ sticlă, 204.7 x 284.9 x 9.2 cm

2.410,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU CJWN1199.37902923

Descriere

Ușile vin fără toc, balamale sau clanță, este doar panoul ușii. Acest lucru este avantajos pentru că puteți personaliza deschiderea în funcție de nevoie.

Această ușă de sticlă este o soluție de ușă pliantă care maximizează lumina și deschiderea între camere. Un cadru din stejar suportă un panou de sticlă transparentă și poate fi colorat pentru a se potrivi schemei dvs. de culori.

Caracteristici O ușă pliantă premium care vă oferă opțiunea de a muta ușile deoparte și de a transforma fără efort două camere într-una

Ușile proiectate considerate, suspendate, elimină necesitatea șinelor de podea și vă permit să aveți pardoseli neîntrerupte pentru a menține o tranziție fluidă între camere 

Panourile mari de sticlă și capacitatea de a se plia chiar în spate permit luminii să inunde prin casă, creând un mediu cald și primitor.

Dimensiuni: 

- lățimea ușii - de la o parte la alta: 2849 mm

- înălțimea ușii - de sus în jos: 2047 mm

Greutate: 136 kg

Material: lemn

Tipul de instalare a ușii Alunecare / Track

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.