Umidificator portabil RUXAN, RGB, plastic, alb, 18 x 8,4 x 8,4 cm, 400 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 171
Cod produs - SKU SX001KF2WO9

Descriere

Umidificatorul descompune apa în nano ceață pe o atmosferă liniștită de mai puțin de 25 dB, funcționează în liniște, departe de toate acele zgomote urâte, perfect pentru cei care dorm ușor, copii și în special bebeluși.

Detalii: 

Pulverizare mare continuă, pulverizare cu intervale mari, pulverizare mică continuă pentru umidificarea spațiului de locuit. Acest umidificator este o necesitate în sezonul alergiilor, când aerul este uscat sau când este bolnav.

 Mini-umidificatorul are 7 culori ambientale se schimbă pe rând, poate crea un mediu confortabil și vă poate ajuta să dormiți. Apăsați și țineți apăsat comutatorul timp de 3 secunde pentru a stinge lumina de noapte.

Umidificatorul pentru bebeluși/adulti cu 400 ml poate funcționa până la 8 ore, designul de oprire automată previne deteriorarea și vă menține în siguranță. Bateria reîncărcabilă încorporată și dimensiunea compactă vă permit să o transportați și să o utilizați oriunde. 

Culoare: alb

Material: plastic

Dimensiune: 18 x 8,4 x 8,4 cm

Capacitate: 400 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.