Trusa de scule de gradina Yidenguk, 9 piese, metal/textil/plastic, multicolor, 30 x 15 x 25 cm

62,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB07QNP2TP7

Descriere

Kit funcțional de grădinărit: Trusa de scule de grădină din 9 piese include o lopată cazzuola, sapă greblă, sarchiadora, vanga, cultivator, foarfece de tăiere, frânghie de plante și o pereche de mănuși de protecție; Perfect pentru o varietate de sarcini, inclusiv săparea, deserarul, dizolvarea solului, aerarea, transplantarea, mgambul, ramurile ușoare și multe altele.

Trusă de scule pentru grădinărit de înaltă calitate: lamele și vârfurile ascuțite sunt lustruite, lustruite, lustruite, antioxidante și aluminiu solid extrem de robust; Manerul confortabil antiderapant de la Softouch reduce stresul mainilor, usor la nivelul articulatiilor si perfect pentru sesiuni lungi de gradina. Instrumente profesionale de grădinărit sunt alegerea ta, dacă aveți unele de căutare pentru calitate.

Detalii:

Material: metal/textil/plastic

Culoare; multicolor

Dimensiuni: geanta: 30 x 15 x 25 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

C
Cristina Barsasteanu
03 mai 2023
L-am cumpărat ca un cadou pentru mama,care a fost foarte încantată. Toate articolele sunt foarte robuste și de bună calitate, aș recomanda acest produs oricărei persoane care este pasionată de grădinărit.