mystery box la 40 de ron

Traversa Kerim by My Home, ecru, 90 x 250 cm

260,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA640260/13

Descriere

Confort și eleganță. Datorită proprietăților de reglare a umidității ale materialului, acesta poate avea un efect pozitiv asupra climei încăperii. Designul plăcut restrâns se potrivește oricărui stil de mobilier. Datorită părții inferioare anti-alunecare, covorul poate fi așezat deosebit de bine pe podele dure, cum ar fi parchetul sau gresia. Este potrivit și pentru încăperile care sunt dotate cu încălzire prin pardoseală. Covorul încălzitor din fibre naturale, care este disponibil în diferite culori și dimensiuni la modă, impresionează și prin calitatea sa solidă și robustă. Covorul sisal de culoare uni »Kerim« de la My Home s-a dovedit a fi o alegere excelentă, mai ales pentru podelele cu încărcături mari, cum ar fi pe holuri sau camerele copiilor.

Detalii: 

Dimensiune: 90 x 250 cm

Culoare: ecru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.