mystery box la 40 de ron

Traversa Arik by Home Affaire, 160 x 230 cm, negru

Home Affaire
1.000,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA96423866XL

Descriere

Cu covorul "Arik" elegant, atemporal, de la marca Home affaire, casa ta devine și mai familiară. Modelul cu dungi cu bordură croșetată creează o ambianță excelentă, iar compoziția materialului asigură o izolare termică excelentă pe pardoselile mai reci. Covoarele țesute manual de acest tip pot fi utilizate și pe ambele părți și sunt potrivite chiar și pentru zonele cu încălzire prin pardoseală. Datorită utilizării lânii, întreaga climă a camerei beneficiază de alegerea acestui material. Măriți factorul de simțire și înfrumusețați camera de zi cu covorul tradițional țesut manual »Arik« din colecția Home affaire. Și pentru design individual: sunt disponibile culori și dimensiuni diferite.

Detalii: 

Dimensiuni: 160 x 230 cm,

Culoare: negru


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.