Topper/ saltea vâscoelastic din spumă cu memorie Aloe Vera, 140 x 200 cm

1.050,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DEO0MEC01-125

Descriere

Acest topper de lux este fabricat din spumă termo-gel vâscoelastică de înaltă calitate. Când căldura și greutatea corpului acționează asupra visco-spumei, suprafața se adaptează termo-elastic și precis fiecărei părți a corpului, adică devine mai moale exact în locurile în care este încălzit și comprimat. Aceasta distribuie presiunea, previne petele de presiune și menține și susține corpul într-o poziție ideală din punct de vedere anatomic, fie că este în poziție abdominală, dorsală sau laterală! Acest lucru îmbunătățește semnificativ circulația sângelui și creați cele mai bune condiții pentru un somn profund și odihnitor. Materialul special al saltelei ortopedice este adaptat perfect formei corpului dumneavoastră și revine întotdeauna la forma inițială după utilizare!

Descrierea produsului

Dimensiuni: 140 x 200 x 5 cm
Topperul saltelei este rezistent la praf și bacterii și, prin urmare, este ideal pentru cei care suferă de alergii
Prindere fermă datorită noșoanelor de pe partea inferioară și a celor patru benzi pentru fixarea la colțurile saltelei
Husa este detasabila si lavabila pana la 60°C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.