mystery box la 40 de ron

Topor pentru camping cu teaca pentru transport AIETOL, negru, 12x 22,3 x 6,8 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KHTZ4R

Descriere

Pur și simplu mic, ușor, la îndemână, ascuțit, gata de utilizare imediată și întotdeauna la îndemână. Echilibru între capul toporului și mâner pentru putere maximă de balansare.

Marginea mică a toporului este ascuțită și are o teșire excelentă pentru sculptură. De asemenea, mânerul scurt și capul ușor permit un control semnificativ mai mare. 

Toporul are un mâner anti-alunecare chiar și în condiții de umiditate ridicată datorită nailonului din fibră de sticlă din care este confecționat.

Lama toporului este realizată din oțel inoxidabil 3Cr13 ceea ce o face să fie rezistentă la rugină în timp.

Ideal pentru tăierea lemnului de foc și a buștenilor de dimensiuni mici până la mijlocii, chiar și pentru manevrări mai dure, cum ar fi spargerea ușilor, aruncarea, spargerea și săparea

Detalii: 

Dimensiune:  12x 22,3 x 6,8 cm

Greutate: 566 de grame

Culoare: negru

Material lama: oțel inoxidabil 

Material mâner: nailon din fibră de sticlă

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.