Tigaie tip wok Tefal , 28 cm

180,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU tefal_wok

Descriere

Tigaie Wok Tefal Essential, 28cm

 
Tefal ESSENTIAL: gama usor de folosit, care te ajuta sa obtii rezultate perfecte in fiecare zi!

Tigaia Wok Tefal ESSENTIAL face parte dintr-o gama de tigai ideale pentru incepatori care doresc sa gateasca rapid si sa obtina rezultate delicioase in fiecare zi. Aceasta gama usor de folosit este conceputa pentru a iti ridica potentialul de gatit la un nivel cat mai inalt, pentru rezultate perfecte , obtinute cat mai usor. Confortul oferit de invelisul antiaderent PowerGlide se combina cu design-ul ergonomic pentru a oferi pachetul perfect pentru orice incepator.

Tigaia Wok Tefal Essential: Rezultate perfecte cu minim de efort!

Oferind rezultate optime pentru solutiile de zi cu zi, tigaia Wok Tefal ESSENTIAL face parte dintr-o gama de tigai antiaderente ideale pentru incepatori, concepute pentru a te ajuta sa faci retete delicioase fara niciun efort! Proiectata din materiale de inalta calitate, perfecta pentru folosirea de zi cu zi, TEFAL ESSENTIAL ofera o experienta mai usoara si mai eficienta de gatit. Invelisul Powerglide asigura utilizare si curatare mai usoara. Invelisul exterior confectionat din email este rezistent la zgarieturi si ofera un efect stralucitor si atractiv. Manerul ergonomic ofera o prindere confortabila care va face sesiunile de gatit si mai placute, in timp ce materialul antiaderent asigura curatare usoara. Iar pentru a completa pachetul, cadrul usor al tigaii va face din TEFAL ESSENTIAL partenerul tau perfect la gatit.
Noul invelis interior Powerglide asigura alunecare de durata, design ergonomic pentru confort in utilizare. Invelisul anti-aderent de inalta calitate este extra durabil si rezistent datorita stratului de minerale. 
   
Thermo-Spot

Thermo-Spot® devine complet rosu cand tigaia a atins temperatura ideala pentru folosire, garantand textura, culoarea si gustul perfect, pentru mese delicioase si pline de savoare, in fiecare zi.
   
Invelis extern antiaderent

Acesta ofera o curatare usoara si sesiuni de gatit perfecte de fiecare data.
   
Compatibilitate cu sursele de caldura

TEFAL ESSENTIAL este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.
   
Margini pentru turnare

Concepute pentru a usura servirea mancarii.
   
Maner

Maner confortabil si elegant pentru manevrare usoara.
   
Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Tefal Essential sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.