Termometru/higrometru Govee, LCD, alarma, notificare, 6,3 x 7,6 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX00165DIAZ

Descriere


Afisaj LCD: Contorul de temperatura si umiditate Govee ofera masuratori de temperatura/umiditate in timp real si inregistrari maxime/minime pe ecranul LCD. Indicatorii de confort în 3 trepte: Uscat / Confort / Umed.
Precizie ridicată: Senzorul SHT30 încorporat și higrometrul digital Govee oferă monitorizare de înaltă precizie. Temperatura este de precizie pentru a ± 0,5 ° F, în timp ce umiditatea este de ± 3% rF. Actualizați datele la fiecare 2 secunde.

Autonomie de control de la distanță de până la 260 de metri: Cu funcția Bluetooth activată, puteți monitoriza de la distanță temperatura / umiditatea casei în aplicația Govee Home în termen de 80 m (fără obstacole).

Notificări inteligente: Notificarea va fi trimisă pe telefon imediat ce temperatura sau umiditatea este în afara intervalului prestabilit.

Stocarea gratuită a datelor: Higrometrul termometrului oferă stocare de date de 20 de zile la bord. Puteți afișa înregistrările actuale ale temperaturii și umidității. Puteți exporta datele din ultimele 2 luni în format CSV.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.