Tapet Azure Mirror, 2.8m x 400cm

450,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU ARGT2976.14637742

Descriere

Fototapetul vlies rezistent la apa si zgarieturi " Azure Mirror " se aplica pe perete. Fototapetul " Azure Mirror ", cu un design inspirat, va reprezenta un decor senzational al oricarei incaperi. Tapetele flausate sunt aplicate cu ajutorul adezivului. Acestea pot fi montate in orice camera, chiar si in baie sau in bucatarie. Tapetul vlies cu acoperire semi-mata ascunde imperfectiunile minore ale peretelui. Creeaza un strat de izolatie termica si le permite peretilor sa respire. Imprimeul rezistent la apa este foarte durabil.

Calitate inalta a imprimarii
Calitatea imprimarii digitale de pana la 600 dpi, tehnologia unica si culorile vibrante, fac ca fototapetul sa largeasca optic interiorul.

Ecologic si sigur
Folosim doar materiale sigure, si de accea recomandam decorul nostru atat pentru dormitor, cat si pentru camera copiilor.

Ambalaj sigur
Tapetul este rulat si preambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire.

Montare usoara
Fototapetul este alcatuit din fasii de 50 cm usor de instalat.

Vezi cum sa montezi fototapetul " Azure Mirror " pas cu pas.


Greutate: 120 g/m2
Latimea 1 role: 50 cm
Tehnica de imprimare: laser (imprimare termica)

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.