Taietor de sticla Souarts, otel inoxidabil, albastru, 27,5 x 13 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001JG2069

Descriere

Ușor de utilizat: așezați sticla pe tăietorul sticlei, exercitați o presiune medie constantă și rotiți sticla de sticlă. Așezați benzile elastice pe fiecare parte a inelului gravat. Clătiți alternativ suprafața de tăiere de trei ori încet cu apă clocotită, rece, timp de mai mult de 40 de secunde. Apoi, sticla de sticlă este separată automat

Diy creativ și ecologic: pentru a tăia sticle de vin, bere, grappa și whisky. Puteți recicla toate sticlele de sticlă rotundă pentru a vă face propriile pahare de lumânare sau pentru a transforma sticlele de vin folosite în vaze colorate, suporturi pentru lumânări, suporturi pentru lumânări, pahare, suporturi de plante, clopote de vânt și chiar suporturi de lumânări pentru a atârna. Decoreaza-ti viata exclusivista si frumoasa, bucura-te de placerea ta diy si ajuta la sustinerea protectiei mediului

Detalii:

Set de tăietor de sticle - Ce este în set1? 1 x tăietor de sticle de sticlă, 6 x inele de cauciuc, 1 x perie, 2 x șmirghel, 1 x ochelari de protecție, 1 x șurubelniță, 2 x lame de tăiere de rezervă, 1 x perforator, 1 x frânghie, 1 x tăietor de sticlă și 1 pereche de mănuși. Conținutul pachetului: 1 x tăietor de sticlă, 2 x inele de cauciuc, 1 x tăietor de sticlă, 2 x șmirghel, 1 pereche de mănuși, 1 x șurubelniță. Toate accesoriile sunt furnizate într-o cutie.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.