Taburet otoman cu spatiu de depozitare Varian

495,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BLEL6104.52536778

Descriere

Fuzionând funcția cu moda, acest scaun otoman clasic este accentul perfect pentru orice ansamblu. Cadrul său curbat ușor este construit din lemn masiv de mesteacăn, apoi fiecare dintre cele patru picioare este colorat cu un finisaj espresso. Un scaun căptușit cu spumă este învelit într-o țesătură din amestec de poliester, cu ornamente cu țevi, detalii cusute și o nuanță solidă. Brațele de ambele părți sunt rulate pentru un aspect elegant. De asemenea, oferă spațiu de stocare necesar atunci când partea superioară se ridică pentru a dezvălui un interior deschis.


Dimensiuni: 49,5cm H x 127cm W x 50,1cm D
Spațiu de depozitare: 94cm L x 42,5cm D
Înălțimea piciorului - de sus în jos: 7,6 cm
Greutatea totală a produsului: 14,5 kg
Capacitate de greutate: 113 kg
Material tapițerie: amestec de poliester



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.