Taburet Bali, tesatura/ lemn/ metal, bej inchis/ auriu, 60 x 60 x 44 cm

1.360,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21OUX18-334

Descriere

Bali este un puf neobișnuit caracterizat printr-o structură elegantă, „buloasă” a scaunului. Tapițeria luxoasă din material textil cu structură de catifea încântă prin luciul său delicat și rezistența ridicată la abraziune, ceea ce vă va permite să vă bucurați de mobilier pentru o lungă perioadă de timp. Bali nu va fi doar un plus distinctiv pentru livingurile moderne și interioarele comerciale elegante, ci va umple și orice încăpere cu energie pozitivă.

Detalii: 

dimensiuni:
Inaltime: 44 cm
Latime: 60 cm
Lungime: 60 cm
Inaltime picior: 15 cm
Greutate: 7,5 kg

Țesătură: Aceasta este o țesătură sintetică care imită catifeaua cu un luciu delicat. O alegere excelentă pentru modele elegante de mobilier. Are o rezistență foarte bună la abraziune, ceea ce reduce semnificativ riscul de deteriorare (test Martindale 50000, 320 g/m2). Materialul este extrem de moale, mătăsos la atingere.

Materiale: cadru din pin masiv, PAL, fibre, placaj, picioare metalice

Pentru a menține mobilierul în stare excelentă, trebuie să îndepărtați în mod regulat praful de pe el. Ștergeți-l cu o cârpă uscată și curată pentru a nu deteriora suprafața curățată. Nu utilizați preparate care nu sunt destinate tipului dvs. de tapițerie. În cazul petelor umede, uscate și grase, îndepărtați-le cât mai curând posibil, frecând suprafața murdară cu o cârpă înmuiată în apă fierbinte sau un amestec de apă și apă cu săpun.

Evitați sursele directe de căldură, cum ar fi un uscător, și nu puneți mobila lângă calorifere, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra țesăturii.

Petele de cerneală se îndepărtează cel mai bine cu un preparat adecvat care poate fi cumpărat din magazinele speciale de mobilă.

Curatenie

Pentru a preveni decolorarea și a menține densitatea țesăturii, așezați o piesă de mobilier la cel puțin 50 cm de calorifer, aragaz etc. si evitati sa puneti mobila in locuri foarte insorite.

Nu utilizați detergenți puternici, cum ar fi înălbitorul, care pot deteriora produsul.

Fabricat in Europa

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.