mystery box la 40 de ron

Tablou 'Nighthawks, 1942' by Edward Hopper, 46 x 66 cm

590,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU JMOB1643.57793026

Descriere

Această operă este întinsă manual și capsată profesional peste bare din lemn de pin nord-american în stil de înfășurare galerie; o metodă utilizată de artiști pentru a prezenta lucrări de artă în galerii. Pânza dvs. înfășurată în galerie este montată pe un cadru elegant, din lemn de esență groasă de 2 inch. Arta este inserată, lăsând un spațiu de 3/8 "între artă și cadru; creând o iluzie plutitoare. Reproducerea perfectă a culorilor care rămâne vibrantă de zeci de ani chiar și atunci când este expusă la lumină puternică. Adăugați strălucire de culoare și detalii excepționale spațiului dvs. cu acest stil contemporan și fără compromisuri!
Per total: 46cm H x 66cm W x 4cm D
Greutatea totală a produsului: 3,63 kg
Material de artă primară: Pânză
Culoare: Albastru / Negru / Roșu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.