Suport si sticla de apa 700 ml pentru bicicleta HASAGEI, plastic, negru, 14,5 x 7,5 cm

20,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001C2Y09P

Descriere

  • Ușor de instalat: suportul pentru sticle vine cu două șuruburi și o cheie hexagonală. Pur și simplu atașați suportul pentru sticle la orificiile cadrului bicicletei dvs. cu cele două șuruburi incluse. Vă rugăm să rețineți că cadrul bicicletei necesită găuri filetate pentru a se potrivi în suportul sticlei
  • Sigur și stabil: suportul pentru biciclete este fabricat din nailon și material din fibre. Rezistent la frig și temperatură, duritate puternică. Sistemul de instalare sigur și fiabil vă poate asigura că întreaga sticla este bine fixată, chiar dacă călătoria este instabilă și sticla nu cade ușor din cutia bicicletei.
  • Ușor și practic: acest suport pentru sticla de apă pentru bicicletă cântărește doar 38 g și este realizat excelent. Vă permite să călătoriți fără a simți greutatea. Este un suport ideal pentru sticle pentru bicicleta ta. Este ușor să îndepărtați murdăria de pe el, iar designul suprafeței netede nu vă va zgâria sticla. Protejează foarte eficient atât sticla, cât și bicicleta.
  • Utilizat pe scară largă: suportul pentru biciclete are o rezistență ridicată și este potrivit pentru majoritatea cazanelor de biciclete. Sticla de apă poate fi scoasă cu ușurință din suportul pentru sticle. Cuștile pentru biciclete sunt, de asemenea, ideale pentru bicicletă electrică, MTB, bicicletă de drum și plimbări cu bicicleta de munte.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: negru

Dimensiuni: 14,5x7,5cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.