Suport de vase pliabil Cassary, otel inoxidabil, argintiu, 42 x 32 x 24 cm

64,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001L7GJJ5

Descriere

 Designul acestui drenează vasele cu două tăvi de încărcare îi conferă o capacitate suficientă de depozitare și uscare a farfuriilor, paharelor, paharelor, tacâmurilor și a altor ustensile de bucătărie într-un mod organizat.  Această mașină de spălat vase pliabilă poate fi pliată odată ce nu este utilizată și ridicată în orice raft, dulap sau sertar fără a ocupa spațiu. Acest lucru vă va permite să aveți blatul și chiuveta liberă pentru restul sarcinilor. Prin faptul că nu ocupă spațiu, îl face optim pentru utilizarea în camionete de rulote, autorulote și camping.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 42 x 32 x 24 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.