Suport de prosoape fara foraj Lanburch, otel inoxidabil, negru, 37,5 x 7 cm

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KEXD6B

Descriere

SUPORT PROSOP MULTIFUNCTIONAL CU 6 CARLIGE - Sina prosopului fara gaurit are o suprafata sablata, eleganta si eleganta, culori si stiluri clasice, fara colturi ascutite, sigure si frumoase, foarte potrivite pentru bai, bucatarii, livinguri si hoteluri. Suportul autoadeziv pentru prosoape de oaspeți poate fi instalat orizontal sau vertical: instalarea orizontală poate fi utilizată pentru a atârna prosoape, badminton etc., instalarea verticală oferă spațiu pentru 5 prosoape. SUPORT PROSOP DIN OȚEL INOXIDABIL - Acest suport pentru prosoape negre utilizează o suprafață de aluminiu sablată ecologică, care este rezistentă la uzură, rezistentă la zgârieturi, rezistentă la vopsea și durabilă. Suportul pentru prosoape de oaspeți în picioare este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și finisaj mat, rezistent la coroziune, rezistent la rugină și impermeabil. Chiar și într-un mediu umed, acesta poate fi păstrat intact timp de mai mulți ani.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: negru

Dimensiuni: 37,5 x 7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.