mystery box la 40 de ron

Suport aromaterapie Lotus, ceramică, realizat manual, cu 120 conuri + 30 bețișoare parfumate, albastru

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX00165EF4X

Descriere

Două utilizări: arzătorul nostru de tămâie cu reflux poate fi folosit atât cu conuri, cât și cu bețișoare parfumate
120 de conuri și 30 de bețe incluse: suportul nostru de aromaterapie a sosit cu conuri îmbunătățite, care sunt durabile și au un miros placut. Nu este nevoie să achiziționați conuri sau bețișoare suplimentare, oferim un pachet variat de 120 de conuri + 30 de bețe + 1 pensetă + 1 tampon
7 arome și durabilitate: Conurile asortate includ iasomie, lavandă, trandafir, ceai verde, mentă, lemn de santal și osmanthus. Fiecare con parfumat va dura până la 15 minute
Fabricat manual și utilizat pe scară largă: suporturile noastre de aromaterapie din ceramică sunt lucrate manual. Suportul de conuri poate fi utilizat pe scară largă în camera de zi, dormitor, studiu, birou, cameră de meditație, cameră de yoga, hotel etc.
Funcția: Folosiți arzătorul nostru de conuri si betisoare parfumate în cascadă împreună cu conul de pelin, care are o aromă bogată și un parfum lung, ajută la purificarea aerului, la meditație și relaxare, la ameliorarea stresului și la îmbunătățirea calității somnului.

Dimensiuni aproximative: 16.5 x 8 x 21 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.