mystery box la 40 de ron

Supiera French Garden Villeroy Boch, 2.5 l

545,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU DE20VBH10-119

Descriere

Serviți și savurați in grădina franceză în stil rustic: tocănițe și supe delicioase pentru mai mulți oameni sunt servite fermecător în această mare supiera. Forma și dimensiunea ovală sunt ideale pentru a lua masa cu familia și prietenii. Porțelanul de înaltă calitate și capacul păstrează conținutul cald pentru o perioadă deosebit de lungă de timp, iar mancarea este adusa în siguranță la masă datorită mânerelor. Cu elementele sale de casă la țară, este un adevărat punct de atracție. În plus, este potrivit pentru utilizare la catering.

Conceput pentru a evoca farmecul unei grădini franceze, modelul Fleurence de la Villeroy & Boch surprinde mulțumirea relaxată din mediul rural francez. Ciorchini de flori de fructe și cireșe, inele de frunze de laur în verde intens și benzi de galben moale de țară și celadon pal toate se combină pentru a aduce atmosfera aerisită a grădinii în interior. Crestele subtile, straturile texturate și alte elemente sculpturale adaugă o notă de rafinament, permițând colecției să fie folosită zilnic sau pentru ocazii speciale. Această supiera mare acoperită oferă spațiu amplu pentru servirea legumelor sau a supei. 

Fabricate din porțelan vitrificat pentru a asigura durabilitatea, toate piesele de veselă Villeroy & Boch sunt suficient de rezistente pentru a fi plasate în mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde. Pentru un plus de frumusețe, a fost aplicată o glazură de sus pentru a proteja culorile vii. --Lea Werbel

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.