Suflanta frunze 3000W, 230 V, 3 in 1

360,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 2500104

Descriere

Culoare: negru

Dimensiuni
Lungime: 94cm
Înaltime: 35 cm
Latime: 23cm
Când se folosește ca vid de frunze (măsurare cu excepția pungii):
Lungime: 122cm
Înaltime: 60cm
Latime: 23 cm
Greutate: 4,8 kg

Specificație
Tensiune: 230V
Putere: 3000W
Frecvență: 50Hz
Cu un motor puternic, această suflantă cu frunze extrem de eficient vă permite să ștergeți fără efort frunzele și
alte resturi din grădina dvs., practic, în nici un timp.
Viteza variabilă poate fi acționată între 8000-14000 / min pentru control total. Instrument de grădină 3 în 1 Suflanta de frunze funcționează în trei etape, fiecare acțiune poate fi modificată prin simpla schimbare a componentelor incluse.
Este dotat cu atașamente de suflat și aspirat cu o soluție ușoară pentru a oferi performanțe optime în timpul fiecărei sarcini. Suportul suflantei vă permite să colectați frunzele împreună Fixarea vidului le aspiră în sacul de colectare Mulcherul condensează apoi automat deșeurile în material adecvat pentru compostare Cu un raport de mărunțire de 15: 1, acest lucru nu numai că economisește spațiu în sacul de colectare,
ci vă economisește timp pentru a face excursii suplimentare la grămada de compost. Capacitate de colectare 45L Geanta spațioasă de colectare a capacității de 45 litri necesită golirea mai rar decât pungile mai mici -
permițându-vă să lucrați mai mult fără întrerupere În plus, cablul de alimentare de 10 m lungime vă permite să acoperiți o zonă mai largă,
fără să vă restricționați să folosiți suflanta de frunze aproape de o priză. Proiectat ergonomic Compactă și ușoară, suflanta Leaf a fost concepută cu confort în minte.
Dispunând de roți și un mâner ergonomic, vă permite să lucrați pe perioade îndelungate, fără semne de oboseală. Caracteristicile de siguranță pentru decupare termică reduc automat puterea suflantei dacă este în pericol de supraîncălzire. Asamblare foarte simplă necesară cu instrucțiuni ușor de urmat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.