mystery box la 40 de ron

Storcator de fructe VonHaus 400 W, otel inoxidabil, negru/argintiu, diametru 33,3 cm

235,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 2000084

Descriere

Material: otel inoxidabil
Culoare: negru/argintiu

Dimensiuni
Înaltime: 31 cm
Lungime: 21,5 cm
Diametru: 33,3 cm

Detalii
Putere: 400 W
Tensiune: 220 - 240V 2 Setări de viteză Obțineți rezultate optime ale sucurilor din alimentele tari și răcoritoare, cu setările duble ale vitezei: Scăzut: ideal pentru articole moi precum fructe de pădure, portocale și roșii Rapid: ideal pentru alimente tari precum mere și morcovi O descriere completă a setărilor recomandate pentru fructe și legume populare este inclusă în manualul de instrucțiuni. Set complet Storcătorul vine complet cu toate accesoriile necesare pentru a face sucuri gustoase: Ingredient Pusher Coș filtru Jucarie pentru colectarea sucurilor de 500 ml cu capac Container mare de pulpă de 1,5L Usor de curatat Chuta de pulpă colectează deșeuri pentru o îndepărtare ușoară și toate piesele amovibile sunt în siguranță pentru mașina de spălat vase pentru o curățare rapidă. Pentru un plus de siguranță, storcătorul se va aprinde numai atunci când capacul a fost blocat pe loc cu brațul de blocare. Toate piesele detașabile sunt în siguranță pentru mașina de spălat vase.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.