mystery box la 40 de ron

Stop spate pentru bicicleta Asunnd, USB, IPX4 grad impermeabil, 680 mAh, 132 x 33 x 28 mm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GO9YJF

Descriere

Stopul dispune de o baterie reîncărcabilă cu litiu integrată de 680mAh, care durează doar aproximativ 1,5 ore pentru a se încărca complet, iar timpul de lucru în modul lumină slabă este mai mare de 24 de ore. Pur și simplu conectați computerul și alte dispozitive prin portul USB pentru încărcare rapidă, evitând dificultățile de cumpărare sau înlocuire a bateriilor. [IPX4 Impermeabil Standard] Carcasa de jos a luminii bicicletei este din plastic ABS, iar carcasa de suprafață este din plastic PC. Este echipat cu un capac siliconic foarte rezistent la apă pentru lampă. IPX4 este rezistent la apă și praf și poate menține funcționarea normală chiar și în zilele ploioase.

Detalii:

Material: ABS

Culoare: rosu/negru

Dimensiuni: 132 x 33 x 28 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.