mystery box la 40 de ron

Stick de memorie USB 3.0 Vansuny, negru/verde, 128 GB

110,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0018D9XPT

Descriere

Viteză mare de transfer de date: unitate flash USB cu viteze de transfer de citire/scriere de până la 100MB/s și, respectiv, 30MB/s. Compatibil înapoi cu USB 2.0. Transferați viteze de până la zece ori mai rapide decât o unitate USB 2.0 standard, astfel încât vă poate ajuta să economisiți mult timp la locul de muncă.

Compatibilitate largă: stick de memorie USB compatibil cu USB 2.0 și mai jos, funcționează bine pe PC, laptop, desktop și MacBook etc. Unitate USB compatibila cu Windows 7/ Windows 8/ Windows10/Vista/Windows XP/Windows 2000/ME/NT Linux și Mac OS. De asemenea, suport boxe portabile, boxe auto cu port USB 2.0.

Utilizări multiple: Unitatea de stilou acceptă MP3, MP4, RMVB, EXCEL, WORD, PDF și toate celelalte formate posibile. Potrivit pentru stocarea, transferul și partajarea datelor digitale, Se aplică la stocarea datelor de muzică, fotografii, filme, desene, manuale, programe, diapozitive imprimate etc.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.