Stand orizontal pentru 3 monitoare VonHaus otel inoxidabil/aluminiu, 138,8 x 46,6 x 31,6 cm

360,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 3005087

Descriere

Material: oțel de înaltă calitate și aluminiu robust
Culoare: negru


Dimensiuni

Lungime: 138.8 cm
Înaltime: 46.6 cm
Adancime:31.6 cm
Greutate: 6,72 kg

Specificatii
VonHaus Suport de montare cu braț triplu Maximizați spațiul de birou existent și bucurați-vă de o mai mare flexibilitate a ecranului cu ajutorul suportului VonHaus Triple Monitor.
Designul independent, cu baza ponderată, este ușor de manevrat în jurul biroului -
perfect pentru profesioniști multitasking și jucători avizi deopotrivă. Potrivit pentru ecrane cu dimensiuni între 13 - 27 ”și dimensiuni VESA între 75 X 75mm și 100 X 100mm.
Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că dimensiunea TV și dimensiunile VESA sunt compatibile. Această montare practică triplă vă permite să vizualizați trei ecrane unul lângă altul în unghiul drept -
excelent pentru reducerea încordării ochilor și a gâtului. Înclinare și pivotare multifuncțională Fiecare braț este echipat cu o înclinare de ± 45 ° și funcționalitate pivotantă de ± 180 °, astfel încât să puteți ajusta în mod
convenabil ecranele pentru a se potrivi nevoilor dvs. sau a împărtăși conținut cu prietenii, familia sau colegii.
Reglajele se pot face manual - nu este nevoie de instrumente. Compatibil cu cele mai multe monitoare LCD 13 "- 27" și ecrane TV cu dimensiuni VESA 75 X 75mm și 100 X 100mm.
Capacitate maximă de greutate 8 kg / 17,6 lbs per braț, cu o lungime maximă de extensie a brațului de 466mm Instalare usoara Pur și simplu atașați-vă monitoarele pe suporturi folosind accesoriile incluse Monitoarele pot fi instalate portret sau peisaj. Sistemul integrat de gestionare a cablurilor menține firele ascunse pentru un desktop mai ordonat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.