mystery box la 40 de ron

Stand metalic pentru haine Karll, cu roti, 55-85 x 45 x 157 cm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU C80652320

Descriere

Acest suport modern de haine are un aspect industrial. Frumosul metal negru mat cu cele 2 rafturi oferă raftului un aspect luxos. Indiferent dacă doriți să atârnați un umeraș pe el sau să puneți un pulover pe raft, puteți folosi acest suport multifuncțional pentru haine. Cele două rafturi sunt, de asemenea, ideale pentru depozitarea pantofilor, de exemplu. Se potrivește în orice interior, atât clasic, cât și modern.

Înălțimea ideală pentru a atârna o haină
Datorită înălțimii raftului, jacheta sau rochia dvs. vor fi întotdeauna libere de rafturile din partea de jos. Lățimea suportului pentru haine oferă spațiu mai mult decât suficient pentru a închide sau așeza pe rafturi. Frumoasele polițe sunt suficient de adânci, ceea ce înseamnă ca e spațiu suficient pentru a pune un pulover sau un tricou sau o pereche de pantofi.

Spuneți-vă la revedere de la rafturile pentru haine care se prăbușesc la prima atingere sau de unde vă cad umerașele. Cu acest suport pentru haine industriale nu trebuie să vă faceți griji niciodată pentru că se prăbușește, deoarece este stabil și fix în hol sau în dormitor.

Detalii:

Material: metal

55-85 x 45 x 157 cm

Grosime tevi 16mm

Greutate 1.532 Kg

4 roti

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.