Sonic Gardianul Maestrului Smarald, jucarie cu telecomanda, rosie, 3 ani+

160,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU Sonic1

Descriere

Sonic Knuckles din Echidna este Gardianul Maestrului Smarald, care ii da Insulei Ingerilor puterea de a pluti pe cer. El este ultimul dintre oamenii nativi din insule. Numele sau vine de la pumnii sai puternici, care ii permit sa loveasca prin pietre. Aceasta masina rezistenta are o telecomanda cu functii complete si anvelope de cauciuc care va permit sa strabateti strazile sau prin murdarie. Farurile frontale de lucru va ajuta sa vedeti unde mergeti in timpul zilei si al noptii. Tot ce aveti nevoie pentru a incepe sunt 4 baterii AA pentru masina si 2 baterii AA pentru controler. Comanda repede si ajuta-l pe Sonic Knuckles sa pazeasca Insula Ingerilor!

Detalii: 

Culoare: rosu

Material: plastic

Tip baterie: 6 x AA ( nu sunt incluse) - 4 in masina, 2 in telecomanda

Tip baterie telecomanda: 2 baterii AA (1,5V), neincluse in pachet

Dimensiune: 34,5 x 19 x 14 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.