Sistem electronic de ingrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU scholl_nail

Descriere

Scholl Velvet Smooth™ - Capete interschimbabile pentru sistemul electronic de ingrijire a unghiilor:

  • Pilire;
  • Netezire;
  • Lustruire.

Sistemul electronic de ingrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth™ reprezinta modul ideal si fara efort pentru a mentine aspectul sanatos si stralucitor al unghiilor de la picioare si maini.

Va recomandam sa utilizati numai aceste capete cu Sistemul electronic de ingrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth™. Pentru instructiuni complete, consultati eticheta de pe pachetul dvs. Scholl Velvet Smooth™ Sistem Electronic de ingrijire a unghiilor.Pasul 1. PILIREA unghiilor - pilirea ajuta la prevenirea deteriorarii unghiilor, in conformitate cu recomandarile expertilor in ingrijirea unghiilor. Pasul 2. NETEZIREA unghiilor - pentru netezirea colturilor si a suprafetei unghiilor. Pasul 3. LUSTRUIREA unghiilor - pentru a oferi unghiilor, un aspect sanatos si stralucitor Pentru a schimba capetele intre ele, trageti usor capatul din sistemul electronic. Completati rutina de ingrijire a picioarelor cu gama noastra special conceputa pentru ingrijirea picioarelor Scholl Velvet Smooth™.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.