mystery box la 40 de ron

Sifonier Teisendorf Premium Collection by Home Affaire, lemn masiv, natur deschis, 187 x 137 x 60 cm

Home Affaire
3.000,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA693709

Descriere

Dulapul »Teisendorf« din Colecția Premium de la marca Home Affaire este un accesoriu foarte romantic pentru casă. Este echipat cu ornamente și sculpturi frumoase. Dulapul se prezintă ca o atracție absolută pe hol sau în dormitor! Pe lângă un interior spațios în spatele ușilor, are mai multe sertare în partea inferioară, care sunt grozave pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte mai mici. Cămășile, jachetele, puloverele și multe altele pot fi sortate pe o șină pentru haine și un raft în partea de sus. Fabricat din lemn masiv certificat FSC® și material de înaltă calitate: dulapul »Teisendorf« din Colecția Premium de la Marca Home Affaire.

Detalii: 

Culoare: natur deschis

Material: lemn masiv

Înălțime: 187 cm

Lățime: 137 cm
Adâncime: 60 cm

Material: lemn solid
tip de lemn molid
Notă materială
Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și protejați resursele forestiere.

- Colecția Premium de la Home affaire - mobilier pentru casă de țară de care să te îndrăgostești
- dulapul se poate încuia
- mânere metalice

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.