Sezlong pliabil, VonHaus, lemn si poliester

250,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 2500161

Descriere

Îmbunătățește-ți spațiul exterior cu acest sezlong fermecător, care combină durabilitatea și eleganța lemnului tare cu confortul amortizării din poliester. Ideal pentru utilizare în exterior, perna este confecționată din poliester puternic, uscat rapid și rezistent, în timp ce 6 bucle de fixare și 1 curea elastică de spate asigură o fixare sigură pe cadru. Design reglabil Indiferent dacă doriți să vă așezați în soare sau să stați în poziție verticală pentru a vă bucura de un cocktail de vară, 7 poziții ale spătarului și scaunul de picioare reglabil vă permit să vă relaxați așa cum doriți. Fold & store Complet cu instrucțiuni pentru o asamblare rapidă și ușoară, scaunul este proiectat să se plieze ușor pentru o depozitare convenabilă. Păstrați luciul ramei de lemn tare, aplicând un strat subțire de ulei de tec o dată la 12 luni. Lemn tare de salcâm Un design clasic, construcția tradițională cu șipci și frumusețea naturală a cadrului din lemn de salcâm este îmbunătățită de un finisaj uleios care creează o strălucire bogată.

Dimensiuni deschise - 140cm x 90cm x 55cm (Înălțime X Lățime X Adâncime)

Dimensiuni pliate - 120cm x 53cm x 36cm (Înălțime X Lățime X Lățime) Greutate - 11 kg.

Sarcina maximă - 110 kg

Vă rugăm să rețineți că acest articol este ambalat plat și necesită asamblare

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.