Sevalet Atelier by Signature, lemn masiv de stejar, maro, 70 x 30 cm

1.605,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DGTT1041.47147404

Descriere

Descoperiți șevalet de atelier din lemn de stejar adevărat. Adevărat obiect decorativ sau utilitar, nu vei fi dezamăgit de calitatea acestuia. Acest șevalet de atelier este un trepied cu cele două picioare din față dintr-o singură bucată și al treilea picior din spate este înclinat pentru a oferi mai multă stabilitate

Dotat cu un mecanism, este posibila reglarea inclinatiei acestuia cu ajutorul unui cramp ce va fi plasat intr-una din cele cinci crestături ale mecanismului. Suportul orizontal care susține pânza nu este reglabil. Prin urmare, acest șevalet poate afișa doar pânze mari.

Dimensiuni : Inaltime 230 cm X Adancime 30 cm X Lungime 70 cm

Materiale : Lemn de stejar

Signature, situată lângă Lille în Franța, creează și reeditează mobilier de peste 20 de ani. Colecția sa oferă o gamă largă de mobilier și obiecte decorative. Gustul pentru mobilier adevărat conceput după regulile artei, și un ochi eclectic oferă un amestec de originalitate și autenticitate. Descoperiți o selecție de mobilier cu materiale nobile și de calitate

Detalii:

Dimensiunea totală: 70 cm l x 30 cm d
Înălțimea minimă - de sus în jos: 230 cm
Înălțimea maximă - de sus în jos: 230 cm
Greutate totală: 13 kg
Materialul cadrului: lemn
Pliabil: da

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.