Set profesional de cuțite, 7 piese

155,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VOSH1135.34869541

Descriere

Feliați, tăiați și ascuțiți cu acest set profesional de cuțite cu 7 bucăți. Practic, funcțional și construit pentru a rezista, acest set vine echipat cu toate cuțitele de care aveți nevoie pentru a face viața din bucătărie atât de simplă. 

Acest set cuprinde cuțit de bucătar de 8 ", cuțit de sculptură de 8", cuțit de pâine de 8 ", cuțit utilitar de 5", cuțit de 3,5 ", foarfece de 7" și ascuțitor de cuțit de 7,5 ".

Lamele de oțel inoxidabil ascuțite cu brici feliază ușor alimentele, păstrând în același timp claritatea după utilizare. Mânerele goale din oțel inoxidabil proiectate ergonomic oferă o utilizare confortabilă și ușoară. Blocul rotativ contemporan adaugă o notă elegantă și unică blatului de bucătărie, păstrând în același timp cuțitele în siguranță și la îndemână.

Greutatea totală a produsului: 1,95 kg
Materialul lamei: oțel inoxidabil
Culoare mâner: argint

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.