Set pentru condimente Pepper, 3 piese

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU DE20IVS01-111

Descriere

Gama Rivsalt este o experiență, un nou mod de a adăuga sare, piper și arome în mâncare. Cu acest produs, piperul este ras pe vas cu o răzătoare japoneză de oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate.

RIVSALT Pepper este tovarășul perfect al gamei noastre de produse de săruri. Fiecare set de ardei conține mai mulți ardei aromatici lungi din insula indoneziană Java. Împreună cu răzătoarea de oțel inoxidabil de înaltă calitate și suportul de birou din stejar natural, acestea devin cu adevărat o altă piesă de conversație la masa. Ardeii lungi Java au propriul lor caracter distinctiv, precum și gustul familiar de ardei negru. Ras peste felul de mâncare, veți detecta arome surprinzătoare de lemn dulce, anason și scorțișoară, cu o senzație picantă spre final. Gândiți-vă la el ca la un piper negru obișnuit, cu o întorsătură.

Răzătoarea devine elementul central al mesei atunci când este așezată în suportul de birou însoțitor din stejar natural netratat.

răzătoare din oțel inoxidabil:

lățime | 2,5cm

înălțime | 10cm

Suport pentru masă din stejar Rivsalt:

diametru | 4,3 cm

fabricat din lemn de stejar certificat FSC

Ardei lungi Java

dimensiune neregulată ... și variază între 2-4cm

~ 15g ambalaj interior

tub cadou din carton

diametru | 4.5cm

înălțime | 13,5cm

greutate totală ~ 100 g

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.