Set Luxor Lounge gri-grafit, 1 masa, 2 fotolii, 1 canapea, 3 perne

1.700,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU setluxorloungeGri

Descriere

Prestigios, elegant si cu linii curgatoare, setul lounge Luxor este confortabil si robust pentru 4 locuri, cu design original si vag retro, conceput pentru a amenaja orice loc cu stil, atat în ​​contexte private (birou, terasa sau gradina), cat si in activitati profesionale, precum baruri si cafenele la moda. Alegerea culorilor elegante si discrete in variantele gri porumbel si ciocolata fac din acest set un punct de referinta pentru orice proiect de amenajare. Fabricat in intregime din polipropilena, armat cu fibra de sticla, setul lounge Luxor se caracterizeaza prin scaunul sau primitor, confortabil si invaluitor, completat fin de perne moi detasabile (6 cm grosime) in aceeasi nuanta ca setul. Produs echipat cu picioare din cauciuc antiderapant.

Pentru utilizare in interior si exterior

Toate produsele BICA sunt fabricate din polipropilena reciclabila prin tehnologia de turnare prin injectie. Echipat cu tratament "UV" impotriva decolorarii si ingalbenirii cauzate de soare. De asemenea, echipat cu tratament impermeabil. Usor de curatat. Suntem mandri ca putem afirma ca intreaga gama de produse noastre este proiectata si fabricata in Italia. Vointa noastra este sa continuam marea traditie a Made in Italy, oferind intotdeauna cercetari de inalta calitate si design.

Culori: gri-grafit

Detalii

2 fotolii cu spate înalt și ergonomic
1 canapea cu 2 locuri cu spate înalt și ergonomic
3 perne
1 masă de cafea

Dimensiuni

Canapea:

Inaltime:76 cm 

Latime:118.5 cm

Adancime:67 cm 

Fotoliu:

Inaltime:76 cm

Latime:68 cm 

Adancime:67 cm 

Masuta de cafea:

Inaltime:45 cm 

Latime:80 cm 

Adancime:50 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.