mystery box la 40 de ron

Set de vase de gatit Euforia Lagostina, 11 piese

610,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT20LAG03-168

Descriere

Setul Euforia, caracterizată printr-o formă rotunjită elegantă și sinuoasă, este compusă din 11 piese într-un set complet pentru toate nevoile zilnice. Este fabricat din oțel inoxidabil 18/10 cu cea mai mare atenție la detalii pentru a obține performanțe și durabilitate ridicate de gătit. Fundul încapsulat cu trei straturi LAGOSEAL® PLUS (oțel-aluminiu-oțel) garantează o difuzie excelentă a căldurii pentru o gătire perfectă. Lustruirea internă este extrem de precisă pentru un gătit sănătos și o curățare ușoară. Mânerele largi ale articolelor și ale capacelor garantează o aderență confortabilă cu un design sobru și funcțional. Piesele care alcătuiesc bateria sunt: ​​oală cu capac cm. 18, oala cu capac cm. 22, cratiță adâncă cu două mânere cm. 18, cratiță adâncă cu două mânere cm. 22, caserola joasa cu capac cm. 24, craticioara de lapte cm. 12 și caserolă cu mâner lung cu capac cm. 14.

Tipul produsului Set de vase
Numărul de piese 11
Material Oțel inoxidabil
Mânerele Permite o prindere sigură și confortabilă
Inducție Da
Surse de căldură Sticlă ceramică cu halogen radiant, placă electrică, inducție, gaz
Sunt ok pentru mașina de spălat vase

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.