Set de tacamuri pentru petrecere Softec, hartie, multicolor, model unicorn, 16 persoane, 114 bucati

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB0B3N8Y36D

Descriere

Decor perfect pentru petrecerea aniversară, ideal pentru utilizare în interior și exterior. Veți primi 16 farfurii mari, 16 farfurii de desert, 16 șervețele, 16 baloane, 16 furculițe, 16 cuțite, 16 linguri, 1 față de masă, 1 bandă pentru cap, 1 banner de ziua de naștere fericită.O petrecere cu tematică unicorn este un vis pentru majoritatea oamenilor. Acest set este o alegere ideala pentru copiii tai, ceea ce creste foarte mult distractia petrecerii. O petrecere unică, fără probleme de curățenie, lăsați-vă și familia să aibă o zi de neuitat.

Detalii:

Material; hartie

Culoare: multicolor

Tematica: unicorn

Numar persoane 16 

Numar piese 114 bucati

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.