Set de suport pentru glezna si suport pentru incheietura mainii KIJUH, negru, nailon, S

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KXIGVT

Descriere

Premium și confortabil: bandajul nostru de gleznă este fabricat din material de nailon de înaltă calitate, confortabil și design ergonomic, ceea ce face ca glezna să vă susțină capacul confortabil și liniștitor pentru picioare. Puteți purta această orteză comună de salt în diferite ocazii, cum ar fi locul de muncă, sport, etc. Cu o senzație de moale uimitor de catifelată, aceste orteze de gleznă oferă confort de neegalat și vă susțin dragostea picioarelor. Material respirabil: bandajul gleznei este realizat din material subțire și moale, umed. Pansamentul permite oxigenului să circule pentru a elimina mirosurile. Acest bandaj respirabil glezna poate fi purtat în formatori normale. Potrivit pentru diverse sporturi, cum ar fi fotbal, drumeții, netball, etc.

Detalii:

Material: nailon

Culoare: negru

Marime: S

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.