Set de planificator cu dosar A5, 5 separatoare si 100 coli hartie FYY, PVC, multicolor, 23,8 cm x 18,6

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001CVSBP5

Descriere

Set hartie de reumplere A5: Set de hartie de reumplere FYY A5: 1 x husa liant inel A5 (PVC transparent); 1 x 5 separatoare; Hârtie 1 x 100 GSM (dimensiune standard A5 pagini interioare)

Portabil: dimensiuni notebook din PVC moale: 23,8 cm x 18,6 cm (9,3 inci x 7,3 inci); inelul rotund de 0,75 inci (2 cm) poate conține 100-120 de coli de hârtie A5. Cu 5 separatoare pentru a separa documentele și a vă organiza dosarul în același timp.

Apăsați stud: buton metalic puternic pentru a preveni căderea hârtiei. Capac poli clar durabil, cu închidere prin apăsare de buton pentru închidere sigură, șase mecanisme de deschidere și închidere nichelate pentru adăugarea sau îndepărtarea ușoară a paginilor și menținerea paginilor în siguranță.

Capac transparent din PVC: puteți rula imaginația și creativitatea în mod liber și de a proiecta propria parte unică.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.