mystery box la 40 de ron

Set de petrecere animat pentru copii BESTZY, hartie, multicolor, 48 piese

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HBAVPN

Descriere

Party Crockery Birthday Set conține 6 * Farfurii, 10 * Prosoape de hârtie, 6 * Cuțit, 6 * Furculiță, 6 * Ceașcă, 6 * Lingură, 6 * Paie, 1 * Față de masă, 1 * Flag Puller.Utilizați setul de tacamuri de petrecere pentru a decora în cel mai scurt timp și nu va trebui să petreceți mult timp pregătind aceste seturi de tacâmuri. Îți economisește timp și energie pentru tine și familia ta.Setul de accesorii pentru masa de petrecere adoptă designul tematic Superhero și este mult iubit de familie și copii. Cu acest set frumos de tacamuri de petrecere, petrecerea ta va fi mai colorata si mai atractiva.

Detalii:

Material; hartie

Culoare: multicolor

Numar piese: 48

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.