mystery box la 40 de ron

Set de mobilier pentru living Home Affaire Rialto, 4 piese, lemn de pin

Home Affaire
4.700,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA91658058

Descriere

Produs Premium!

Cu aspectul său de cadru decorativ, unitatea de perete "Rialto" în patru părți de Home affaire este ideală pentru mobilier în stil rustic. Fabricat din lemn masiv certificat FSC®, creează o ambianță excelentă. Finisajele frumoase și curbate se dovedesc a fi atractive. În plus față de designul său de succes, combinația de sufragerie are, de asemenea, scoruri cu mult spațiu de depozitare - este alcătuită dintr-o vitrină cu usi de sticla, o biblioteca, o comoda TV si o etajera. Deosebit de practic: elementele coordonate pot fi poziționate oriunde, astfel încât să se potrivească și în încăperi cu amenajări neobișnuite. Un set de mobilier de înaltă calitate într-un design frumos: setul in patru piese »Rialto« de la Home affaire cu aspect decorativ si functionalitate ridicata.

Dimensiuni:

Vitrine:

- inaltime: 186cm

- adancime: 36cm

- latime: 85cm

Comoda TV:

- inaltime: 50cm

- lungime: 167cm

- adancime: 33cm

Etajera:

- adancime: 33cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.