Set de masa pentru 8 persoane DreamJing, hartie, trandafir, 69 piese

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SX001BS158J

Descriere

Pachetul include: 8 farfurii mari, 8 farfurii mici, 8 pahare de hartie, 8 servetele, 20 linguri, 8 furculite, 8 cutite, 8 servetele, 8 servetele, 1 servetele, <> fata de masa roz. Material sigur: Fabricat din hârtie de înaltă calitate și compatibil cu FDA. Vă rugăm să nu ezitați să utilizați. Plăci de ziua de naștere: Perfect pentru sărbători de nuntă, logodnă, petrecerea burlacelor, decorațiuni de Crăciun, ceai de după-amiază sau petrecere aniversară, botez, vacanță sau casă, masă de luat masa și alte obiecte de zi cu zi, adăugați această notă perfectă de finisare la orice petrecere, sărbătoare sau nuntă.

Detalii:

Material; hartie

Culoare: trandafir

Numar piese: 69

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.