Set de hol Jeffrey, alb,170cm H x 40cm W x 80cm D

465,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU GCQQ1154.41315711

Descriere

Acest set de vestiare 3 în 1 este soluția ideală pentru holul dumneavoastră. Totul este bine organizat aici, chiar și într-un spațiu mic: raftul pentru pantofi nu numai că oferă spațiu pentru pantofi, ci servește și ca bancă atunci când te urci sau cobori. Există spațiu pentru jachete, paltoane, pălării și eșarfe pe patru cârlige pe perete, iar în oglinda lungă puteți vedea dacă totul este la locul său înainte de a părăsi ușa din față. Designul simplu, cu culorile sale strălucitoare și formele clare, se potrivește oricărui stil interior.


Per total: 170cm H x 40cm W x 80cm D
Greutatea totală a produsului: 26 kg
Material cadru: Lemn fabricat
Culoare: alb



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.