mystery box la 40 de ron

Set de geanta cu paturica si produse pentru ingrijirea bebelusului No Plan B, multicolor

170,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001EL2JVZ

Descriere

Baby Unisex Gift Set care include: SET DE 3 100% BAMBUS MUSLIN SWADEL PĂTURĂ ȘI BUMBAC SCUTEC SAC INCLUSE ÎN SET

Șampon și gel de duș 2-în-1 ușor și cremos cu ingrediente naturale, cum ar fi extractul organic de calendula care curăță și îngrijește pielea bebelușului. Potrivit pentru scabie de lapte. Foarte blând pe ochi.

Crema naturala de protectie cu extract de Calendula Bio Wue calmeaza si protejeaza pielea delicata a zonei scutecului. Îngrijește și regenerează și izolează pielea de umiditate.

Ulei de masaj organic pentru mama: 100% ulei vegetal presat la rece. Utilizați din prima săptămână de sarcină până după naștere. Acest ulei va ingriji pielea cu un sentiment de confort care te va insoti pe tot parcursul sarcinii. Iti tonifica pielea, ajuta la prevenirea vergeturilor datorita efectului mare de hidratare. Ingrediente: Ulei de migdale dulci, Ulei organic de susan, Ulei organic de șofrănel, Ulei organic de floarea soarelui, Vitamina E

Detalii:

Pachet de prosoape organice cu ulei de shea care protejeaza si vindeca pielea delicata in timpul schimbarii scutecului si a uleiului de masaj pentru bebelusi: efect calmant asupra bebelusului pentru masaj dupa baie. Nici o utilizare a uleiurilor minerale derivate din petrol. PRODUSE BIO DE CEA MAI BUNĂ CALITATE FABRICATE ÎN ITALIA ȘI GERMANIA

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.