mystery box la 40 de ron

Set de farfurii Alyssa din porțelan, 16 buc

160,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20TOG15-122

Descriere

Serviciul de masă Alyssa din linia Metropolis este din porțelan și este format din 16 bucăți în total: 4 farfurii plate, 6 farfurii pentru supă și 6 farfurii pentru desert. Cu decorațiunile sale roșii și albastre de inspirație marină, acest serviciu al mărcii Tognana va aduce o atmosferă de vară și lumină la masă. Ideal pentru casa ta pe plajă, poate fi însoțită de alte accesorii originale și caracteristice din aceeași linie. Serviciul de masă Alyssa din linia Metropolis poate fi spălat în mașina de spălat vase și este potrivit pentru utilizarea în cuptorul cu microunde fără a compromite estetica acestuia.

Material: porțelan

Culoare: alb / roșu / albastru

Set:

4 farfurii cu diametrul de 27 cm
6 farfurii pentru supă cu diametrul de 20,5 cm
6 farfurii pentru desert cu diametrul de 19 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.