Set de covoras pentru gratar cu garnitura pentru afumatoare GEO BULNES GB, negru, 150 x 90 cm / 2,5 x 2 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LB2NLT

Descriere

Acest covor pentru grătar este realizat din materiale rezistente la căldură avansate din punct de vedere tehnologic nu va arde. Poate încetini transferul de căldură la sol și vă poate proteja terasa. Covorașul pentru grătar are un design rezistent la apă, doar clătiți cu apă și săpun sau cu un furtun de grădină. Covorasul de gratar reutilizabil poate fi refolosit dupa spalare si uscare. Poate fi pliat pentru o depozitare ușoară. Garnitura afumătoare la temperaturi ridicate creează o etanșare mai bună între capac și fierbătorul principal, care păstrează mai mult fum pe grătar și vă oferă un control mai bun al temperaturii în timpul pregătirii grătarului.

Detalii:

Culoare: negru

Dimensiuni:  150 x 90 cm / 2,5 x 2 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.