Set de canapea de colț Kirch cu 5 locuri, gri

4.320,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU HVO71861.25837572

Descriere

Chiar în tendințe și primitoare, acest superb mobilier de grădină va fi punctul central al oricărei grădini, terase sau seră. Canapeaua vine în 3 bucăți, cu două locuri și un scaun de colț, care poate fi amplasat separat sau asamblat pentru a crea un salon mare pentru o petrecere de 5. Fabricat din aluminiu cu un strat de praf întărit și împerecheat cu lemn din poli pentru orice vreme , setul va fi un mare plus pentru curtea ta de ani de zile. Mesele laterale integrate, pe ambele capete ale canapelei, vă permit să țineți la îndemână lecturile, ochelarii de soare sau băuturile. Masa dreptunghiulară oferă o suprafață perfectă pentru mese în aer liber sau servirea cocktailurilor. Pentru a vă așeza complet confortabil, setul include perne umplute adânc, 5 pentru scaun și 6 pentru spate. Toate husele de pernă au poliester rezistent la murdărie și pot fi scoase pentru o curățare ușoară.

Canapea cu trei locuri Dimensiune: 232x70x68,5 (H) cm

Canapea cu 2 locuri Dimensiune: 162x70x68,5 (H) cm

Dimensiunea mesei de cafea: 120x70x37 (H) cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.