mystery box la 40 de ron

Set de calatorie cu 9 accesorii pentru cosmetice Desconocido, multicolor, silicon/plastic,

37,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX00176Z2ZH

Descriere

Pachet trusa de toaleta cu 5 sticle de voiaj portabile reincarcabile cu gel hidroalcoolic, 2 brelocuri anti-contact, 2 suporturi pentru sapun.

Breloc anti-contact: 2 brelocuri anti-contact utile. Adăugați-l în brelocul zilnic și evitați atingerea ușilor, mânerelor, ascensoarelor, mașinilor automate de numerar, bazelor de date etc. Într-un mod foarte confortabil, puteți evita contactul cu o mare majoritate a articolelor, evitând utilizarea continuă a gelului dezinfectant și îmbunătățind siguranța dumneavoastră și a restului călătorilor. Săpunuri portabile: 2 săpunuri portabile utile pe care să le purtați cu voi și să aveți întotdeauna săpun la îndemână pentru a vă spăla pe mâini. Acestea sunt 2 compartimente cu foi de sapun unic pentru a fi utilizate in comert, birouri, spatii publice, in aer liber, camping, munte, plaja, etc. Odată ce foliile individuale sunt terminate, acesta poate fi umplut cu un săpun pentru utilizarea zilnică pentru aplicații viitoare. Toate aceste elemente sunt situate în interiorul unei pungi transparente cu fermoar pentru a putea vedea conținutul și cu indicații ale tuturor elementelor pe care nu trebuie să le uităm marcate în exterior și care pot fi folosite pentru a stoca alte elemente de securitate pe care le folosim zilnic, cum ar fi masca, mănușile etc. având toate aceste elemente în interiorul aceleiași pungi și evitând contactul în interiorul rucsacului pe care îl poartă.

Detalii;

Material: silicon/plastic

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.