Set de accesorii cu pompa manuala pentru etansare Poweka, plastic, alb/albastru

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MCHKQZ

Descriere

Kiturile noastre de etanșare a sticlelor sunt atât de ușor de curățat încât pot fi spălate direct în mașina de spălat vase fără curățare manuală. Compatibil numai cu garniturile de vid FoodSaver. 

Cum se utilizează un material de etanșare borcan?

Pasul 1: Clătiți și uscați borcanul de zidar rapid pentru a vă asigura că este curat și gata să sigilați
Pasul 2: Așezați mâncarea în borcanul de zidar, umpleți borcanul de zidar, cel puțin 1 inch din partea laterală a borcanului
Pasul 3: Plasați capacul borcanului Mason deasupra borcanului
Pasul 4: Așezați sigilatorul borcanului deasupra capacului și apăsați ferm în jos pentru a se potrivi în loc. Asigurați-vă că dumneavoastră poate sealer acoperă complet întreaga margine a borcan mason.
Pasul 5: Introduceți furtunul în partea superioară a borcanului sigilat. Asigurați-vă că furtunul de montare este conectat la etanșarea în vid și gata să sigileze

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.