Set de 9 tacamuri pentru calatorie LMZZ, otel inoxidabil, argintiu

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001D1JMX9

Descriere

Vine cu 9 bucati: 1 x cutit de masa, 1 x furculite de masa, 1 x lingura, 1 x paie drepte, 1 x paie curbate, 1 x betisoare, 1 x perie de curatare, 1 x geanta de transport, 1 x buzunar mesh, la indemana de utilizat, usor de curatat si masina de spalat vase in siguranta pentru a-ti proteja programul. Oțel inoxidabil de înaltă calitate: setul de tacâmuri portabile de camping din 9 piese este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, nu conține substanțe nocive în alimente sau băuturi și este rezistent la rugină pentru utilizarea de zi cu zi. Materiale de înaltă duritate care rezistă la îndoire sau crăpare, durabile și reutilizabile.

Detalii:

Material; otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 17,3/17,7/ 18/18,5/21,5/20 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.