Set de 8 felicitari de Craciun pictura cu diamante Anyingkai, multicolor, hartie/rasina, 18 x 26 cm

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 18
Cod produs - SKU SX001FWP0D7

Descriere

Aceste cărți de Crăciun sunt realizate din hârtie, realizate din material de înaltă calitate și bine finisate. Suprafața de scriere este netedă și imaculată, iar partea în care vin pietrele este lipicioasă, ușor de străpuns, iar pietrele colorate cu diamante sunt alegeri bune pentru decorarea felicitărilor,  diy stras felicitare este în prezent un cadou popular manual, este foarte potrivit ca o carte de Crăciun, pentru a exprima dorințele într-un mod cald. Pictura cu diamante este foarte potrivită pentru părinți pentru a face împreună cu copiii lor. Îmbunătățește semnificativ comunicarea și îmbunătățește abilitățile practice ale copiilor. Ajută la simțiți un sentiment de împlinire și la reducerea stresului.

Detalii:

Material: hartie/rasina

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 18 x 26 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.